FysioFitness
In het gezondheidscentrum bevindt zich op de eerste verdieping een fitness-afdeling met een breed scala aan apparatuur en ruimte voor gymnastiek en oefeningen. Met behulp van fiets- en roei-ergometers, step-apparatuur en een professionele loopband kan er aan de conditie worden gewerkt. Voor het krachttrainen zijn er diverse spiergroep gerichte toestellen aanwezig. Fysio Fitness richt zich met name op de deelnemers voor wie de normale sportschool een stap te ver is.

Begeleiding
De begeleiding is in handen van een fysiotherapeut. Hierdoor is het mogelijk om op een professionele wijze ook mensen met een medisch verleden, zoals hartpatiënten te begeleiden. Voor iedere deelnemer wordt er een individueel trainingsprogramma samengesteld.

Intake
Voordat er zelfstandig kan worden getraind vindt er een intake plaats. Naast het vastleggen van persoonlijke gegevens, kijken we naar uw medisch verleden en vragen we naar uw doelstellingen die u met de training wilt behalen. Ook worden er testen afgenomen om uw uithoudingsvermogen en kracht te testen.

Vrije fitness is alleen toegestaan na een intake-test.

Voor een afspraak kunt u het contact formulier invullen of bellen met 0172-603195.

FysioFitness Nieuws


    Online aanmelden fysiofitness


    Via het onderstaande formulier kunt u zich online aanmelden voor een intake voor fysiofitness    Wij zijn genoodzaakt om afspraken die niet 24 uur van te voren worden gewijzigd in rekening te brengen.


    Wij zijn genoodzaakt om afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd in rekening te brengen.

    CONTACT